Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Γιουροβιζιον - Eurovision

Αύριο Σάββατο λοιπόν είναι ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού. Όλοι θα καθίσουμε να δούμε την χώρα μας για την θέση που θα πετύχει. Όλοι???????

Καταρχήν για ποιο λόγο γίνετε αυτό? Για να δούμε ποια χώρα έχει το καλύτερο τραγούδι?? Ε και?? Θα γίνει επιτυχία??? Από όσο θυμάμαι να παρακολουθώ τον διαγωνισμό, πάντα  αναρωτιόμουν  .τι κερδίσαμε εμείς ως χώρα και γιατί πάντα δίνουμε 12 στην Κύπρο όπως και άλλες χώρες. Προσωπικά δεν βρίσκω κάποιο νόημα σε αυτόν τον διαγωνισμό, ούτε θυμάμαι κάποιο τραγούδι που να μου έμεινε. Παρ όλα αυτά ακόμα παρακολουθώ αν και δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα. Ίσως μου αρέσει  αυτή  η αγωνία για τα αποτελέσματα, η απαξίωση των τραγουδιών των άλλων χώρων και η εξύψωση του δικού μας. Πλακά έχει. Καταλαβαίνεται λοιπόν πόσες ταυτόχρονες σκέψεις μπορεί κανείς να κάνει παρακολουθώντας αυτόν τον διαγωνισμό.

Πάντως για άλλη μια φορά και πέρα από κάθε αρνητική ή θετική σκέψη δεν θα μπορούσα να μην σας προτρέψω να .... τι άλλο βέβαια από το να ψηφίσετε  την Κύπρο μόνο γιατί έτσι μάθαμε και γιατί και οι άλλοι το ίδιο θα κάνουν. Άντε παιδιά καλή επιτυχία και ΏΩΩΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!