Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Το "Blog tou Spot" σας χρειάζετε !

        Όπως βλέπετε ήδη αρχίσαμε - με το καλό - την ανάρτηση νέων θεμάτων στο Blog μας, με θέματα πάσης φύσεως που σκοπό έχουν να κάνουν το μυαλουδάκι μας να σκεφτεί!Μιας και είμαστε λίγοι ακόμα στο team των συντακτών, σκέφτηκα να ανοίξω κάποιες θέσεις ώστε να μεγαλώσει η ομάδα μας !
        Έτσι λοιπόν, αν κάποιος από τους Αναγνώστες μας επιθυμεί να προσθέσει το δικό του λιθαράκι στην όλη προσπάθειά μας είναι ευπρόσδεκτος!
       Προς το παρόν η θεματολογία δεν είναι ιδιαίτερα ανοιχτή... Παρόλα αυτά αν κάποιος μπορεί να πείσει τους Διαχειριστές με χαρά να αυξηθεί και αυτή ! Για τώρα το μόνο που θα θέλαμε είναι ανοιχτά μυαλά, ικανά στον λόγο, χωρίς μεγάλη δόση υπερβολής στον λόγο και με αρκετές ιδέα αλλά και μεράκι για γράψιμο !

       Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να συμπληρώσει την φόρμα στην Σελίδα επικοινωνίας του Blog μας, αναγράφοντας το όνομά του και κάποιο email για να επικοινωνήσουμε μαζί του. Σημαντικό είναι στο πλαίσιο με το θέμα - Subject να γράφετε : Join the Blog Team. Από κάτω, στο κυρίως κείμενο βάζετε απλά μια αναφορά στο πόσο συχνά θα μπορεί να γράφει  στο Blog.

Ευχαριστούμε