Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Apple’s WWDC2010 - Το θαύμα της Apple!

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο αγωνίας από το τελευταίο Keynote (07/06/09), επιτέλους έφτασε η μέρα για όλους τους απανταχού Apple Fans! Σήμερα (Δευτέρα 07/06) και στις 20:00 ώρα Ελλάδος διεξάγεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Moscone West , πολιτείας του San Francisco, ένα από τα μεγαλύτερα events που έχουν άμεση σχέση με την εξελιγμένη σύγχρονη τεχνολογία. Ο λόγος για το World Wide Developers Conference 2010 της Apple!


Για όσους δεν το γνωρίζουν, το WWDC είναι ένα από τα καλύτερα events που διοργανώνει η Apple με σκοπό να παρουσιάσει - για πρώτη φορά στο κοινό - τα νέα τεχνολογικά της επιτεύγματα. Πρόκειται για συγκέντρωση όλων όσων ασχολούνται με την Apple και τα προϊόντα τεχνολογίας με σκοπό την προώθηση της τεχνολογίας. Έτσι κάθε χρόνο τέτοια εποχή, και για πέντε ολόκληρες ημέρες, συνήθως από τις 7 έως τις 11 Ιουνίου, συγκεντρώνονται στα κεντρικά της Apple πάνω από 1,000 μηχανικοί της Apple και πάνω από 5,000 εκπρόσωποι τύπου με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το τόσο πολυσυζητημένο Event.
Αυτή την χρονιά η Apple έχει την τιμητική της. Όπως πολλοί θα έχετε ακούσει, στο σημερινό keynote ο CEO της Apple, Steve Jobs, πρόκειται να παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο iPhone που η Αpple έχει κατασκευάσει και θα προωθεί από εδώ και εμπρός στην αγορά! Όπως είναι λογικό, το Apple Community εδώ και τόσο καιρό, ανυπομονώντας για αυτήν την ημέρα, δημιούργησε πολλές φήμες γύρω από το Event αυτό. Έτσι ακούστηκε πως θα παρουσιαστεί το νέο iPhone 4G ή αλλιώς HD με δυνατότητες που θα ξεπερνούν ακόμα και το προσφάτως δημιουργημένο iPad! Συγκεκριμένα φημολογείται πως θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέα εμφάνιση, νέο επεξεργαστή, κάμερα με 5mpx, οθόνες νέας τεχνολογίας OLED ή LED, Front - Face Camera για συνομιλίες 3G και πολλά άλλα! Επιπλέον θα τεθούν αρκετές αλλαγές όσον αφορά την πολιτική της εταιρίας καθώς και ότι πλέον αναβαθμίζονται μεταξύ άλλων και πολλά προγράμματα που η Apple δημιουργεί ως πρόσθετο του iPhone !
Τα στοιχήματα είναι πολλά… Ένα όμως είναι το σίγουρο! Η Apple για άλλη μια φορά πέτυχε αυτό που πολλοί προσπαθούν άλλα αδυνατούν! Να αφήνει τους πελάτες της σε μία συνεχή αναζήτηση του «καλύτερου Απλού»!

Αναμένουμε λοιπόν για τα αποτελέσματα...
Stay Tuned για περισσότερες ενημερώσεις !


Συζήτηση στο Forum : Apple's WWDC 2010