Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Το καλοκαιράκι..... στην Ακρογιαλιά!!!!

2 Ιουνίου σήμερα .. η δεύτερη μέρα της -αν όχι πιο όμορφης- σίγουρα πιο ξέγνοιαστης εποχής του χρονου..Δυστυχώς, όμως, ο καιρός δεν θυμίζει το ζεστό καλοκαιράκι που όλοι έχουμε συνηθίσει.Αυτό,βέβαια, δε σημαίνει πως δεν ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να οργανώνουμε τις διακοπές μας! Τους μήνες που προηγήθηκαν ειμαι σίγουρος πως, αν όχι όλοι,  οι περισσότεροι από εμάς κατέστρωναν σχέδια για το πώς θα καταφέρουν το καλοκαίρι που έρχεται να είναι γεμάτο από συναρπαστικές και μοναδικές εμπειρίες, που θα μας εφοδιάσουν με δύναμη και αντοχή να αντιμετωπίσουμε αλλον έναν χειμώνα και που πάντα θα μας θυμίζουν τις ομορφότερες διακοπές που ζήσαμε.


Σίγουρα κάτι που θα απασχολεί αρκετούς από εμας θα είναι…τι άλλο?!!το πορτοφόλι μας, που μάλλον εχει την τάση να αδειάζει φέτος, αδειάζοντας μαζί και τα όνειρα μας για διακοπούλες!Το μόνο που χρειάζεται όμως είναι μια σωστή οργάνωση! Η Ελλάδα μας είναι μια χώρα με απίστευτες ομορφιές που ανταμείβουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.Και όσο για τα χρήματα που πολλοί ίσως δε διαθέτουν..?? Το κάμπινγκ είναι μια συμφέρουσα  εναλλακτική λύση!! Ενδεχομένως πολλοί να μην το έχουν σκεφτεί, αλλά ένα σωστά οργανωμένο καμπινγκ αρκεί για να ζήσει κανείς ονειρεμένες διακοπές! Και αν πολλοί αμφιβάλλετε για το πόσο ονειρεμένες θα είναι, σκεφτείτε απλά ότι σίγουρα θα περάσετε πολύ πιο ωραία απ’το να μείνετε εγκλωβισμένοι στη ρουτίνα των μεγαλουπόλεων..

Αυτό που προσπαθώ – και που ελπίζω να έχω καταφέρει- είναι να ανεβάσω την καλοκαιρινή μας διάθεση και να ταξιδέψουμε, έστω και με το μυαλό μας προς το παρόν, στον αγαπημένο μας προορισμό!Κ επειδή, όπως είπαμε, η Ελλαδίτσα είναι μια πανέμορφη χώρα με άπειρα νησάκια για όλα τα γούστα προτείνω να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας για τέλειες διακοπές! Κάνοντας την αρχή, σας παρουσιάζω καποιες από τις αγαπημένες μου παραλίες για να ταξιδέψουμε μαζί σε μαγικούς προορισμούς…

Και …καλές βουτιές!!!
Αθηνά - Αλέξης 
Τσιγκράδο - Μήλος







Ναυάγιο - Ζάκυνθος






 Κόκκινη Παραλία - Σαντορίνη







Μύρτος - Κεφαλλονιά