Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Greek Idol, Δευτέρα 30/05/10

Είχαμε πει ότι θα κάναμε κριτική σε όλους όσους τραγουδούσαν επειδή είναι όμως πολλά τα παιδιά που τραγουδούν θα είμαι σύντομος.

Ας αρχίσουμε με τα θετικά . αυτή που κατά τις γνώμη μου ήταν τέλεια σε αυτό το live ήταν
η ΝΙΚΟΛ: Η κοπέλα με εξέπληξε είπε και τα 2 κομμάτια πολύ καλά και είχε και κίνηση πραγματικά μπράβο. Μετά η ΑΝΤΙΓOΝΗ: Πολύ καλή στο πρώτο τραγούδι τέλεια. Φωνάρα και κίνηση που με άφησε άφωνο. Στο δεύτερο δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. ΒΑΛΑΝΤΩ: Καλή και στα 2 κομμάτια αλλά θέλει λίγο ακόμα δουλειά.

Πάμε τώρα στους άντρες. Καλύτερος για μένα ήταν ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ: ήταν πραγματικά τέλειος στα τραγούδια που είπε αν είχε και κίνηση ( την όποια μπορεί να δουλέψει) θα ήταν ήδη νικητής. ΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι πολύ κάλος performer αλλά από φωνή θέλει λίγη δουλεία και θα σκίσει. Και φτάσαμε στον τελευταίο και καλύτερο τον ΧΡHΣΤO: Πραγματικά γέλασα ειδικά στο δεύτερο κομμάτι και απογοητεύτηκα αλλά τον δικαιολογώ δεν είναι για άλλα πράγματα εκτός από λαϊκά δεν μπορεί για άλλα. Απλά εμείς που τον γουστάρουμε θα τον ψηφίσουμε για να σπάει τα νευρά σε όλους τους δήθεν. Καλά έκανε και ζήτησε να φύγει γιατί τουλάχιστον καταλαβαίνει ότι δεν γίνεται να κάνει αυτό που του ζητάνε.

Έπρεπε να φύγει ο Χρήστος και αν δεν ήταν ο Χρήστος αυτός που έπρεπε, τότε σίγουρα ήταν ο Γιώργος, γιατί ήταν χειρότερος από τους άλλους!

Πρώτη φορά ήταν η κριτική επιτροπή σωστή. Εγώ θα συνεχίζω να στηρίζω Χρήστο γιατί γουστάρω τους ρομαδες δηλαδή τους γύφτους. Περιμένω τις απόψεις σας γι αυτά που λέω.