Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Μάθημα! Πως γράφω σχόλια στο blog!

Πολλοί από εσάς μας ρωτάτε πως μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι αλλά θα αναφέρουμε τους 3 βασικότερους!


Στο τέλος κάθε ανάρτησης/θέματος υπάρχει ένα άσπρο πλαίσιο στο οποίο γράφετε το σχόλιό σας.



Μπορείτε να το κάνετε αυτό αφού έχετε επιλέξει "Όνομα/Διεύθυνση URL" και να βάλετε απλά το όνομά σας είτε να επιλέξετε "Ανώνυμος/η" και το σχόλιο σας να δημοσιευτεί χωρίς το όνομά σας, όπως φαίνεται στην εικόνα.

Αυτός είναι ο γρήγορος τρόπος!

Μπορείτε όμως να γίνετε ενεργό μέλος του blog και να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό, με τις πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε με εμάς και την φωτογραφία σας! Για να το κάνετε αυτό αρκεί να ακολουθήσετε το παρακάτω link και να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο google. (Με το λογαριασμό σας στο google μπορείτε επίσης να συνδέεστε και σε πολλές άλλες σελίδες όπως π.χ. το Youtube!)


Αφού λοιπόν έχουμε δημιουργήσει τον λογαριασμό το μόνο που μας απομένει είναι να συνδεθούμε στο blog! Πηγαίνουμε πάνω δεξιά και κάνουμε click στο "Σύνδεση"


Είμαστε σχεδόν έτοιμοι! Βάζουμε το όνομα λογαριασμού και τον κωδικό και... τέλος! Είμαστε πλέον συνδεδεμένοι με το δικό μας λογαριασμό! Τώρα μπορούμε να κάνουμε σχόλια και να διαμορφώσουμε το προφίλ μας!

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος!